Header Banner Ad

5.18.2009

Field Study?????......Owh camni rupenye....

Ni la budak2 kelas aku....Sume muke keletihan....Cam CINET....hehehehehehhehe..
Cube korunk tgk muke ABU????....Cam cinet kan?????....hahahahahha......NI kami sume tgh wat field study kat tasik permaisuri....Agak seronok...sbb makan sume provide....ngeeee~~~~

Ni plak pic kami mase pagi2 nak gerak.......aku sempat selit2 gak...hehehehehehhee...Smart tak baju kitaorg???....Cam baju maxis....:bofu_24:.....hehehehehehehhe......Sape nak tempah baju???...Bleh contact aku DYNOARTS design n printing.....Blog utk biz aku under construction....
Contact kat ym : iori_diy87
emel design anda kepada aku : iori_diy87@yahoo.com
Atau pun telepon kat number ni...017-6981007
:bofu_44:


ni pic kat tepi sungai ke parit aku tak tau....hahahahahhaa...korunk gi survey then nanti bitau aku.......hehehehehhehehehehe...tapilakan???...aku rase tu parit....ada gak pic2 yg budak2 ni pose.....tapi aku xupload sbb atass keselamatan n sbb2 lain.....
:bofu_09:


haaaaa......ni plak shoot yg aku sempat take mase diorg asyik dgn makanan yg FOC.....hehehehehehehe....Tgkla pic dayah tu...marah kat aku tu....Yg zai plak, aku xtau ar nape dia mengeliat gaya gitu...ngeeeeeee.......Anyway, provide foof tu mmg sure best, sedap, mavelous n tak terucap kesedapannye....hehehehehheheh.....
:bofu_45:


Ni plak pic mase nak kasi mengkarung mati tak pun pengsan kot????....hehehehehehhehe...Mengkarung tu mmg silap hari btulla dia bersiar-siar time kitaorg kuar.....hehehehehehehhe.......Kat bawah ni pic menkarung yg nak lari.....tapi kena gak tangkap....hehehehehehehe...


Aiyaak!!.....jgn tangkap aku lor....aku xpuas idup lagi.....yg korunk nak jadikan aku sop watpe????....hahahahahahha...aku rase tu ar dialog mengkarung tu.......Mengkarung tu skang da jadi bahan awetan kat JPK.....korunk cari ar sendiri......
:bofu_47:


Ni pic yg aku take time diorg kalut2.......kalut lapar...hahahahhahha....tgk tu oli, sakan bawak makanan kat tgn je....hehehehhehehhe.......Oli, jgn marah....hahahahahhahhahahha


Ni plak pasangan praktikum kat sekolah DESA TASIK....ngeeee~~~~Tapi keri kat dalam sauk tu cam real ar.....cam bleh tembus....padahal tu Yan buat magik je.....huahuahuahuahuahua...


Ni bunge ape ntah....aku men tangkap je....sbb aku rase bunge ni sweet sgt........Sweet yg cam ne tu...aku xdapat nak huraikan....korunk pikirla sendiri.....Lagipun sbb bunge ni color dia color merah ar aku take....nampak "HOT"...hehehehehehhehehhehe...




Ni pic budak2 yg kena kendalikan bahan2 kimia....benda2 ni kena kendali dgn baik...klu tak mau pengsan sume kat situ sbb kan kloroform....ngeee~~~...Aku lupe ar nak sembat kloroform tu....klu tak bleh buat "DAJE"...hahahahahahahahhahah.....
:bofu_21:


Taaaaaaadaaaaaaa......nila bahan2 kimianye......Nampak sikit....tapi besar impaknye.....huahuahuahuahuahua.........Anyway, mmg best buat field study ni.......Thanks to our lecturer...Puan Alijah Ujang atas tunjuk ajar...........

5.16.2009

Kuar Makan Kat Chop n Steak...Pastu......

:bofu_03:
Pic ni da lame da aku shoot.....cume xde mase nak upload je.......Sejak aku pakai mempunyai heart ni...Mana je aku pi...aku akan bawak dia....Kang xpasal2 kang majuk plak heart aku ni....
Aku plak xle klu kuar xbawak heart aku ni....Tgn n jari-jemari aku ni gian je nak meraba-raba heart aku ni....rase cam xlengkaplah klu heart aku xde......

Ni pic mase budak2 umah aku gian gile nak makan western food.......Ni budak2 yg nek kereta dgn aku...mase balik tu....kami terpisah....So, ni je pic yg ada.......hehehehehehheheheheh...











Ni lak pic time makan kat Chop n steak kat kpg baru.....Korunk bleh try ar makanan western kat sini....sedap2 belaka.....seyes.......tapi agak mahal....hehehehehehhehehhehe.....


Aku nak gak interframe....asik member2 aku je...mana bleh tahan....huhuhuhuhuhu....
Ni pun senyum sbb terpakse...sbb xpandai senyumla.....hehehehhehehehhehhe...



Ni member aku yg malu.....pemalula sgt....hahahahahhahahahha
Susah nak take pic dia ni..nasibla heart aku ni bleh take fastest shutter....hehehehehehehhehe....

Sesuatu sejarah bermula dari sini.........

:minimo_34:
Kali ni aku nak citer pasal My Heart ni.....ni la my heart.....nama dia EOs.....hehehehehehehhe..
Aku xpandai sgt pasal heart aku ni.....yg aku tau aku godeh2 dia...then raba-raba dia sampai dapat the best pic dari dia....hehehehehehhehe...Nak dapatkan heart aku ni perlukan pengorbanan yg tinggi.....hehehehehehhe.....Macam2 care aku amek utk dapatkan heart aku ni....


:bofu_19:
Ni la rupe my heart........Ni rupe dia berbaju......hahahahahahahahahhha....Dia kaler itam.....ada part tu plastik..ada part skit getah.....Yg getah tu supaya tak slip bile pegang......

Yg bawah ni plak.....pic my heart pas kena tropong dgn tropong x-ray.....huahuahuahuahuahuahuahuahua........Aku xpenah pun tgk dalam2 heart aku tu..
sbb aku yakin dia akan sihat selagi aku menjaga dia dgn baik....hehehehehehhehehe....




:minimo_27:
Aku pun belajar benda2 camni sebab nak dapatkan profit dari ape yg aku laburkan pada masa skang.....So, kenala brani tanggung risiko mencube sesuatu...
Lagipun....pada pendapat aku...xsalah klu kite mencube....dan xrugi pun klu kite mencube.....klu aku abes duit beli heart aku tu....klu aku xbeli heart aku tu pun duit aku pun habes....hahahahahhahha..Paham tak???...aku pening ar dgn ape yg aku cakap....hehehehehhehe......Sbb ape yang aku cube....aku akan learn sumthing new.......
Belajar sumthing new tu la yg best.......

5.12.2009

Berlatih shoot kat LOPO BLUE RIVER......

:bofu_47:
9 Mei 2009.....
Aku sekelas pi LOPO BLUE river.....Milik member aku Fakhri(bukan dia punye....tapi wak tahir yng punye)......
Dia mmg best....seronok klu join dia....Idop dia mmg ada smimilarity dengan idop aku....
Tapi aku xle nak cer ar...sbb terlalu personal.....hehehehehhehe.....
Kami telah berkumpul di PETRONAS taman tenaga....disana kami berkumpul......
ni PICnye.....
Ni antara yang menunggu rakan2 utk bergerak bersama-sama ke LOPO BLUE RIVER.....
Macam2 yg berlaku mase nak ke sana.....yang tersesat sbb tersalah pilih susurla....itula...inila...yang dengan perangai AHBOY yg xmemberi arahan dgn jelas....hehehehehhehe...Xpasal2 AHBOY yg kena...ngueh...ngueh......
Dalam perjalanan ke LOPO BLUE River....
Aku yang tertinggal dibelakang pejal n dayah.....berhenti disalah sebuah pasaraya utk membeli cawan plastik........ni la picnye......
Kemudian aku teruskan perjalanan.....tapi abu yang memandu.....dan aku plak berfungsi sebagai tukang amek gambar.......
Aku menggunakan buah hati aku (CANON EOS 450D).......huhuhuhuhuhuhu.........Semua pic ni

:bofu_31:

aku gune buah hati aku.....
Antara pic yang aku shoot semasa ondaway pi LOPO BLUE RIVER....



Setelah hampir sejam...kami pun sampai di LOPO BLUE River........Disana kami mencari pakir untuk memparkir kereta yang telah kami bawa.........Kawasan LOPO tu mmg besar......senangla nak cari parkir....huhuhuhuhuhuhu

:minimo_20:
Ini pic setibanye di LOPO...kami terus bergotong royong untuk menyiapkan bahan-bahan untuk santapan selepas penat berenang atau berendam......




Ni plak pic mase aktiviti berenang dijalankan....aku amek kejap2 je shoot ni...sbb aku nak gak join diorg berenang...huahuahuahuahuahua.....





Selepas itu....selesai mandi manda bagai nak gile......Kami bersiap sedia utk pulang....
Aku balik melaka terus sbb aku da janji dgn my ma.....hehehehehehhehehe..
Lagipun utk persiapan perkahwinan aku my sister.....huhuhuhuhuhuhu....
Ni antara pic kami sebelum balik....sempat berposing...huhuahuhahuahuahuahuah..



Penaja Lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers