Header Banner Ad

7.24.2009

Lawatan Sambil Belajar di Tesco.........Part Two

Ni sambungan kepada post aku yg sebelum ni.....Ni antara pic2 yang sempat aku shoot.....Korunk yang melihatnye...nilaila....hehehehehhhe.......Aku walaupun seorang bakal warga pendidik....dalam masa yang sama tengah practice to be photografer.....hehehehehhehe......
:bofu_48:

Ni la Kak Sushila...yang pakai baju koperat.....Dia merangkap guru pembimbing aku....Macam2 idea dia bagi kat aku.....dia da dekat 15 tahun dalam bidang pendidikan khas ni...Aku respect dia tau....hehehehehhehe....Gud Luck Kak Shila....
Ni pic Akak-akak PPM ngan student turun dari Pasaraya Tesco....ngeeee....Ni da ondaway balik ke sekolah....Da penat membeli belah....hahahahhahahha.......
Ni pic sebelum pi......Sebelum nek bas.....Tgh kumpulkan student, nak pastikan mereka ni cukup....hehehehehehhe......Macam2 gelagat diorang ni...hehehehehhehehehe......
Ni plak iman....
Gelagat student2 mase kat kantin.....ni pic mase balik or mase nak pegi aku pun xsure....hehehehehheheheheh......Korunkla nilai...k......
sempat lagi diorg mem"peace"kan diri mereka...hehehehehhehhe....Cumey2 belaka mereka ni.........
Kat pintu masuk tesco......
Shahidah pun nak jugak mem"peace"kan dirinye.....huahuahuahuaua.....Comel gile shahida ni....Klu korunk xcaye....cube dgr suare dia...cumell.....hehehehehehhehe......
Ni Suhana dari tepi....tgh tekun membuat bajet untuk membeli belah.....





Inilah antara pic2 yang dapat aku shoot mase gi lawatan ke tesco....mmg bestla.....Aku xsabar nak pi mana2 lagi lokasi untuk lawatan....hehehehehehhehehe......Korunk tgkla......dan nilai k......
Sebarang kritikan....tomahan....penghinaan dibenarkan di blog aku ni....Sbb aku tau tiada manusia yang sempurna...dan kita sebagai manusia perlula berani menerima segala kritikan...penghinaan dan tomahan dalam proses menjadi yang lebih baik.......
:minimo_36:

Lawatan Sambil Belajar di Tesco.........

8 julai 2009 yang lepas aku telah menyertai PPKI sekolah aku pi lawatan sambil belajar ke tesco extra Cheras......Seronok gile...hehehehhehe...Tujuan lawatan ini adalah untuk mepertingkatkan lagi kemahiran bersosial dikalangan kanak-kanak....Selain itu, ia berfungsi untuk mengajar murid-murid membeli barangan mengikut keperluan mereka sendiri.....anyway lawatan ini mmg seronok gile.....sebenarnye pic ini da lame take...cume baru nak upload.....
Korunk usha sendirila pic2 kat bawah ni.....ni pun ada yang xdapat di upload....sbb tenet cam CINET...hahahahahahahaha...
:minimo_23:
Ni plak pic Cikgu Aishah dengan murid-muridnye....hehehehehehhehe....Pening kepala dia nak melayan Aina(yang dipimpin)...Faiz(yang tolak kereta sorong) dan Haziq(dalam kereta sorong)....Tgkla tu....byk benda yang diorg nak beli....hehehehehhehe....Silap2 Cikgu Aishah kena tolong "top up" ni.....hehehehehehehhehehe......Xpe2....Cikgu Aishah kan kaya....elaun da masuk....huahuahuahuahuahuahua..............
:minimo_27:
Ni plak Asyiqin.....sweetkan dia punye smile....Syiqin ni student yang paling "Cool".....dia releks je....xpandai buat perangai....xkecoh2 cam student yang len.....dia ni pendiam....Aku suke tgk dia cenyum....Innocent je......Tgk pun cejuk je....hehehehhehe....Akhirnye aku dapat gak shot pic muke dia........Dia ni kawan baek ngan suhana.....nanti aku upload pic suhana...student aku yang aktif.....hehehehheheheheh.........
:bofu_21:

Ni plak Ismanhani Asyikin n Nur Fatiha Natasya......Aku ajar Fatiha je...yang Asyikin tu aku pernah relief kelas dia....hehehhehehehhe....Fatiha ni pun comel....hehehehehhehe......Fatiha ni rupe2nye fotogenik......suke bergambar.....hehehehhehe.....Ada pic dia sowang2...nanti aku upload k....hehehehehhehhe.......Ni pic mase nak balik.....aku nak upload byk pic...tapi yang bleh masuk ni je....xpe2 nanti aku add kat lagi satu post aku k.......Mcam2 aktiviti yang aku sertai since praktikum kat Sek Keb Bandar Tasik Selatan.....hehehehheehehehe....Congrat...hehehehheheheheh.......
:bofu_36:


Ni pic student mase diorang ramai tgh tggu manager tesco datang...hehehehehehhe........Yang depan sekali tu Ahmad Dinie....Ahmad Dinie ni nakal wei....hahahahhaha....pastu klu dia ngamuk...da cam gaya org tua.....huhuhuhuhuhu.........tapi klu kite pandai tackle dia..mesti dia baiknye....heheheheh...kenala ada skill.....btul tak????....
:bofu_26:

Ni plak barisan warga pendidik PPKI Sek Keb Bandar Tasik Selatan....Aku banyak belajar daripada merekala....Banyak pengalaman dan ilmu diorg turunkan pada aku n Cikgu Aishah.......Gud Luck 4 U all.....hehehehehhehehehe...
:minimo_03:


Ni plak...barisan pendidik PPKI dengan Guru-guru pelatih dari IPGM Kampus Ilmu Khas Kuala Lumpur.......Seronok wei pi tesco ni..
:bofu_31:


Ni Kak Sushila tgh memberi sijil penghargaan pada manager Tesco....hehehehehehhehehe.....Aku xpenah tgk manager tesco cheras ni....Ni barula dapat tgk....huahuahuahuahuahua....
:bofu_39:


Ni pic mase nak balik....selepas selesai semua kerja2 di tesco....hehehehehehhe.......kami pulang dalam pukul bape pun aku xsure...hahahahahhahaha.......Nanti aku upload lagi skit pic2 kat tesco.......Sbb byk pic yang best.....huhuhuhuhuhuhu.......

Anyway.....mmg best la pi lawatan ni.......Chow sin chi......hehehehehehhehehehehe.....

:minimo_37:

Penaja Lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers