Header Banner Ad

10.31.2009

...............Yahooooo!!!!...................


:puteh_12:
Waaaaaa.....seronok btul since MU kena bantai dengan Liverfool ni....Kelmarin MU kena 2-0 dengan Liverfool....Malam ni Liverfool kena dengan 3-1........Huhuhuhuhuhu....
Ni la namanya "football" xpun "bola sepak"....ngeeeee~~~~

*****
Arsenal plak da nampak sinar skitla....hahahahaha......Tapi selalunya xlama Arsenal ni kejap je....Style Malaysia gak Arsenal ni.....huahuahuahua......Tapi sensei sebagai "die hard fan" Arsenal senantiasa menyokong......ngeeeee~~~~~
:puteh_28:

*****
Lame da xberblogging ni...sbb sejak dua menjak ni mood hambar.....Busan.....Kosong.....Malas.....Lapar.....Boring.....Ntah ape ntah lagi....hahahahahaha.....
Lagi pun baru je baikkan "My Blacky" ni....dia xsihat....Dia xle nak tido.....kena tggu lame nak soh dia tido.....Sensei pun ape lagi.....Blacky tido je sensei trus sumbat ubat.....hahahahahahaha...
Ni blacky da ok da...........Sensei xle ar klu blacky sakit.....sensei pun terasa sakit(sakit hati)...huahuahuahuahuahuahua........
:puteh_14:

*****
Tengah2 susun file dalam blacky ni....sensei jumpe balik pic2 lame tau...time pra(alaaaa,cam foundation gak)......time Pengalaman Berasaskan Sekolah (Ala2 praktikum, tapi kejap je...)....
Nanti sensei upload pic student2 sensei......Klu blacky xsakit....xdenye jumpe pic2 tu sume....hahahahahahhahaha.....
:sweet_21:
*****
Sekian dulula....nanti sensei upload ape yang patut k.......



p/s : Buat Die Hard Fan Arsenal, teruslah menyokong Arsenal....Buat Peminat Bola Sepak Tempatan dan Luar Negara....Terusla menyokong team anda masing2.......

10.25.2009

Hari Gembira Untuk Semua Peminat Bola.......

Hari ni sensei update blog setelah sekian lame sensei xupdate.......Bukan ape, sebab tggu mood xdatang-datang untuk update blog ni....huahuahuahua.....Kebetulan arini pun ada cerita yang sensei nak cerita.......Cerita ni pun memberi gembiraan kepada sensei.....

*****

Tadi ada match liverfool versus Man U.....Dua-dua team tu bukan team favourite sensei....Huahuahuahua.....Sbb sensei ni kipas susah mati ARSENAL.....Yang gembiranya bukan berkaitan dengan ARSENAL pun...
tapi.....

*****

Man United tumpas kepada liverfool.....huahuahuahua.....Walaupun xtk match tu.....tapi puas hati bile dapat tau Liverfool dapat tumpaskan Man United........MEMANG BERBALOI-BALOI....huahuahuahuahuahua.......

*****

Rasenye peminat-peminat bola btul-btul gembira(accept peminat kipas susah mati MAN U) kerana liverfool dapat kalahkan MU......Mase ni la kite nak tgk peminat KIPAS MATI MU menangis.....hahahahahahaha.....
Puas hati!!!!!!...............

p/s : Post kali ni khusus ditujukan kepada peminat kipas mati MAN U....hahahahahahahaha....

10.13.2009

Sedih, Gembira, hambar dan Kecewa..........

Hari ni hidup sensei terlalu hambar.........Pegi kuliah, men PSP, makan dan ngadap Blacky (Pc senseila)....bukak facebook....nothing happen, just farmville je yang banyak berlaku perubahan.....


*****
Tetapi di sekeliling sensei penuh dengan warna-warni.....sedih, gembira dan kecewa........
Inilah hukum alam yang terpaksa kita semua harungi untuk menjadikan seseorang manusia itu matang......Kita MESTI harunginya dengan penuh tabah.......Antaranya yang berlaku seperti yang Hang Lee Pow utarakan.....lelaki yang pantang jumpe perempuan yang cun....mulela fall in love atau sebaliknya...Ia tak berlaku pada sensei....cume orang di sekeliling sensei....Puas da sensei nasihatkan, tapi masuk tinge kanan kuar kot tinge kiri.....Xpela, as human....sensei yakin baik lelaki or perempuan mampu menyelesaikan masalah mereka ini dengan waras dan berhemah.....Kita tinggalkan yang sedih dan kecewa.......

*****
Yang part gembira plak....tepat kol 10.05 malam tadi......sensei wat mini open ouse kat flat umah sensei........Just ousemate n sowang sahabat karib.......Kita orang wat makan-makan steambot.....Waaaah, mmg best........Men bedal je.....janji kenyang........

Ni la antara aksi yang sempat sensei snap..........


Dua jela yang sensei letak.......malasla nak edit2 pic ni....leceh.....Kirenya ni la kegembiraan yang sensei alami hari ni......Thanks for all yang terlibat......Mmg bestla mini open ouse ni.....

*****
So, nila coretan sensei untuk hari ni........Sedih, kecewa, gembira dan hambar...sering dilalui oleh setiap manusia.......kadang-kadang ia menyebabkan manusia membuat keputusan yang tidak waras dan ada kalanya menyalahkanNya kerana tidak berlaku adil.....Sedangkan segala tindak tanduk manusia itu sendiri berlandaskan pemikiran dan pertimbangan yang dilakukan sendiri dengan tanpa paksaan......

Sekian

10.12.2009

Yang pergi tetap pergi.....Yang tinggal perlulah banyak bersabar dan teruskan perjuangan....

11 Oktober 2009.......
Sensei terima sms dari kawan sensei yang mengatakan seorang kawan sensei telah kembali ke rahmatullah pada pukul antara 5.00 hingga 6.30 petang. Walaupun sensei tidak berapa rapat dengan dia tapi kehilangannya amat terasa....sebab sensei penah juga bergurau dengannya...
Dia dikatakan telah mengalami kemalangan pada pukul antara 2.00 hingga 3.00 petang....

********
Sensei dapat sms ni mase sensei keluar temankan akak sensei bersopink kat Mid Valley.....Akak sensei pun dapat sms yang sama....Kebetulan dia juga adalah kawan kepada akak sensei......
Inilah yang dikatakan hidup...yang hidup akan mati....yang muda akan tua....yang diatas akan juga ke bawah dan yang sihat juga akan sakit.....

********
Kita sedekah Al-Fatihah kepada Arwah Jafni a.k.a Jep....Semoga dia ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...Ucapan takziah juga disampaikan kepada keluarganya....

AL-FATIHAH

Penaja Lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers