Header Banner Ad

6.27.2010

Kuala lipis Indah nan Permai~~~

Salam n Selamat Malam to All Bloggers.....hehehehe...Penat btul jogging tadi....separuh mati rasenye...mana taknye...last jogging sebulan yang lepas....hahahahha.....Mau xpancit....ngeeee~~~

Ni bukan ape....pas balik tadi, sensei membelek2 pic2 akak sensei kawen last year 6 June 2009....Bersamaan 060609....huhuhuhuhu........Belek punye belek punye belek....sensei jumpe kedai makan yang sedap....hehehehe....Ni sensei take time on da way nak pegi majlis sambut menantu kat Kota Bharu, Kelantan.......huhuhuhuh..

Seronok....tapi memenatkan....sensei drive kancil tu.....hahahha......mau tercabut kaki sensei drive....yang kat sebelah dok membuta je....yang kat belakang 2x5=10.....hahahahha..
Ni first time sensei gi Kelantan....huhuhu....Seronok, dapat jumpe member2 sekali...Org kata sambil nyelam minum ayak....huhuhuhuhuhuhu......

Okla....sampai sini dulu.....sensei ada banyak benda nak di settlekan dulu...hehehehhe...
ni sambil2 je...tu yang masukkan entry....hehehehehe..

Ok truskan singgah kat senseiiori.blogspot.com......hehehehhee..
cek it dout~~~~~~~

6.26.2010

Rindu.....

Salam to all bloggers....ngeeee~~~...Adakah anda semua sihat???..Harap2 sihat2 belaka k....
Alhamdulillah.....sensei kat sini sihat2 saje....hehehehe....

Entry kali ni khas ditujukan utk family2 sensei....terutamanya utk EMAK sensei....baru balik kl sehari....xsampai sehari pon klu dikire btul2....sensei da rindu org2 kat kpg sana....rindu kat mak, ayah, along, acik n iba.....ntahla..Homesick kot......sebulan cuti....

So, sesuaila pir yang sensei upload ni utk ditujukan kepada mak sensei....Mase sowang2 kat kl ni la dok teringat kenangan2 bersama family...aduh.....
menikam jiwa tu.....ngeeeee~~~

Emak, thanks sbb membesarkan angah dengan penuh rase sabar dan tanggungjawab...
klu nk dikire..mmg tak terbalas semua jasa2 mak kat angah.....
angah SAYANG kat mak.....
T_T



6.25.2010

Indah??...Luas??...

Salam to all bloggers....
Semalam sensei xsempat nak masukkan apa2 entry....So, hari ni sensei just nak update dgn satu pic yang sensei rase indah....hehehehe.....Pic ni asalnye pemberian kawan sensei dalam FB...Kami berkenalan di dalam FB dan bertukar-tukar pendapat mengenai Fotografi dan Editing..
Kawan sensei (aiman dan nizam) ni mula2 pegang DSLR dia nak belajar mengenai CARA2 amek gambar awan....ngeeee~~~~
Sensei pon ape lagi...ajar dia semua ape yang ada pada DSLR...sensei pon bukan tau sgt pon...sikit2 NEWBIES la katakan....huhuhuhuhu.......Kita org bertukar-tukar pendapat gune online...hehehehe...ym je....Sbb dia kat pahang tu..jauh mau pegi....heheheheh...
So ni la hasil kawan sensei tu shoot.....

Pic ni member sensei shoot kat pinggiran Kuantan Pahang.....Sensei terujala, bukan sbb teruja apa...sbb sensei ni jarang travel ke sana-sini.....Pegi Pahang???...Hurm, adalah 2-3 kali je...hahahahhaha.....Perlis??..jauh sekali.....Ntahla...Melaka je kot yang sensei tau....hahahahahhaha.....Xpon Muar....huahuahuahua....

Nak jadikan cerita....kawan sensei ni mintak editkan pic ni jadi cam ala2 poskad....hahahhaha...dia cakap dia mau jual...dapat duit....ngeeeeee~~...
Macam2la si aiman tu....hahahahhaha........So, sensei edit ala2 ALA KADAR je....huhuhuhu...
Bukan bidang sensei...blehla gunakan adobe photoshop ni...kena banyak bersabar...ngeeee~~~
So ni la hasilnye.....

Hahahahahaha....tgkla hasil yang xseberapa nih....xkewl langsung.....ngeeee~~~
Okla...sensei pon nak pack barang2 sensei sbb nak balik KL....Fuuuuuuuh~~~
malas btul nak balik sana.....
Balik sana nak kena pikir pasal :
  • Kajian Tindakan
  • Projek Final Semester (Pengurusan Sukan Pend.Khas)
  • Pikir Pasal DUET
  • Praktikum (kat SKCI)
Okla...sampai disini saja....hehehehhehe....
Salam satu Malaysia.....

6.23.2010

Botak???...Xdela....Pendek je....hahahahaha..

Hari ni sensei nak pegi gunting rambut....sbb xlame lagi nak naek kuliah...Pastu nak kena pegi praktikum lagi....haish. Da dekat 4bulan xpotong rambut....last gunting time nak pegi praktikum aritu....ngeeeee~~. Skang ni rambut sensei da cam SARANG TEBUAN.....hahahahahhahah....Kewl weh....da cam alleycats pon ada......

Haaaaa....cam kat atas nila rambut sensei...cume xcukup panjang je....hahahaha...Tapi member sensei ada sorang wat camni tau...kewl~~~...
Nama dia Muhammad Faiz...dia ni member sensei time kat skolah menengah dulu....Carila dalam Fb sensei k nanti....huhuhuhuhuhu......

Haaa...nape sensei letak pic ni???....Xde pape...amani ni xde kait mengait pon ngan sensei.....Cume klu nak soh sensei botak???....Xmola....dari darjah 1 sampai tingkatan 5....da puas botak da....ngeeeee~~~
Skang ni cukupla sekadar rambut pendek dan nampak kewl~~~~
ngeeeee~~~~

Okla..sensei da nak gerak ni....nak pi potong rambut....hahahhhaa...Sape mau ikot????...yok....
okla...klu ada entry baru malam ni sensei masukkan k.....
Cek it Dout!!!!....hahahahhahah....

Hampir Sebulan.....Benda yang sama.......

Hye Bloggers semua.....Lame da sensei x hupdate blog sensei....Ini semua kerana kesibukan sensei menjalani praktikum selama 3bulan....Sensei praktikum dekat je...Kat Sekolah Kebangsaan Cheras Indah...Near to Ampang n near to cheras....ngeeee~~~~
Haaa....ni sensei nak citer, dekat sebulan sensei cuti semester kali ni....Ari2 dok ngadap benda alah kat atas ni....facebook a.k.a mukabuku....hahahhahahah.......Busan2, sensei kemas umah...xpon sensei kemas laman umah sensei yang da cam hutan....hahahahhaha...Baru2 ni sensei potong rumput kat laman umah sensei guna mesin rumput....ni la first time sensei menggunakan mesin tu....Pergh!!!....best tu mmg best...tapi sakit pinggang wooooooooo.......hahahhahahahhaha.........

Tapi secara keseluruhannya...cuti semester kali ni mmg best....dapat luangkan masa ngan emak sensei ke tesco...jaya jusco...antar my little bro balik STTJ dia....ngeeeee~~~
Ni giliran my little sis jaga my emak....sbb my little sis tu baru abes diploma....Pasni InsyaAllah dia akan sambung wat degree.........

Pasni sensei akan wat praktikum selama sebulan je lagi...Kat skolah yang sama....This is the final practicum....Yeah!!!!....Pastu sensei akan final exam then sit for KISSM....Pastu tggu surat tawaran posting....huhuhuhuhuhuhu.....Takot woooo....Dalam borang posting aritu sensei isi Selangor...xmo balik Melaka dulu...nak merantaula katakan...ngeeeee~~~
Dgr2 citer plak area Sabak Bernam, ada byk kosong for major yang sensei amek kat Maktab Perguruan ni(xbestla panggil Institut Pendidikan Guru)......hahahhahahaha.....

Okla..sampai sini dulu entry kali ni....insyaAllah pasni sensei akan cube hupdate sekerap yang mungkin k....ngeeeeee~~~

Penaja Lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers