Header Banner Ad

7.09.2010

Nak Kahwin ke tak????......

Salam satu Malaysia to all bloggers......Da lewat malam baru sensei ada masa nak update blogsensei ni....ngeeee~~......Releks ar...malam masih muda....hehehehehehehhe..
Muda2 pon skang da kol 2.20 lebih kot....huhuhuhuhu...

Ok2....straight to da point....sensei nak citer pasal pic2 org kawen....bukannye sensei nak citer pasal "nak kawen ke tak??"....hahahhhahha....Klu diberi pilihan....mmgla sensei nak kawen...ngeee~~
Angkat tangan sape yang xmo kawen????.....hahahahahhahahha......
Xikot sunah nabi tu...nabi pon xngaku umat tau....hikhikhikhik..

Ok2...sensei nak kongsi bersama...ni adalah koleksi pic kawen yang sensei amek....Majlis perkahwinan ni diadakan di Hulu Langat Kampung Dusun Nanding klu xsilap senseila....ngeee~~~
Blah lelaki plak diadakan di Kampung Padang Temu Melaka.........

Ok ni la santapan mata untuk pembaca semua.......

Haaaa....ni la pasangannye.......Shukri and Azuwa.......

Ni plak pic cost mate shukri and azuwa......diorg mmg sportingla......mmg terbaek!!!!...

Ni plak pic time pas nikah....xsilap upacara membatalkan air sembahyang kot....ngeeee~~Bukan ape...sensei ni lembap skit bab2 ni....hehehehehe.....Klakar gile time ni....diorg nampak janggal sbb depan khalayak ramai tu....klu sensei..da berpeluh satu badan da....hahahahhaa...Org tgk sensei...lagi sensei cuak~~~.....

See....ni time akad nikah....skali lafaz je....xdehalla....ngeeee~~~~

Ni la serba sedikit pic yang sensei dapat kongsikan bersama.....hehehehe...Pic2 ni da diedit dengan menggunakan Adobe Photoshop CS3........Just buat adjustment kat color...ntah ape ntah lagi....masuk skit vignette....tu jela...Ingat nak masukkan wording...tapi malasla...sbb sensei nak share pic...bukan nak share pic2 yang serabut dg wording...hahahhhhaha....

Ok...bagi sesiapa yang diluar sana mahukan servis Photographer ni...
Bleh contact sensei kat :
Fikrich a.k.a spoonBOB - 013.392.2289
Majlis Pertunangan-Majlis Cukur Jambul-Majlis Hari Jadi-Majlis perkahwinan
dan lain2 lagi.....
Pakej bermula dengan rm400++ je......

Kampungku~~~

Salam to all Bloggers....Sensei lama xhupdate blog ni.....sibuk kat skola lor..
wat internship....hehehehehhe.....ni baru minggu pertama.....kali ni berpraktikum hanya sebulan je....mmg best...huhuhuhuhu...
tapi xbest gak...sbb banyak kerja yang perlu dilakukan....aaaaargh~~~
letih tu....hehehehehhehe.......

Kali ni sensei nak share satu pic ni...huhuhuhuhu......
Pic kat depan laman umah sensei....diambil dalam pukul 7 lebih kot.....tgk fajar tu cantik...sensei masuk umah amek DSLR trus snap...hehehehehhe....


Haaaaa....kat atas ni la picnye....huahuahuahua.....ala2 sihoutte tu...ngaaaa~~~~~
Ok....takat ni dulu entry kali ni..
Jap2 lagi sensei upload lagi pic k....ada 3-4 pic lagi yang sensei nak share....hehehehehe....Jom usha jom....ngeeeee~~~~
Sabaula jap...ngeeeeee~~~sbb sensei blom upload lagi...ngeeeee~~~
Ok...cek it dout k......


Penaja Lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers