Header Banner Ad

2.05.2011

Ayak???....LUUUUPEEE~~~

Salam 1 Malaysia utk semua Bloggers and pembaca2 di luar sana......Lame btul sensei da xupdate blog sensei ni....bukan sebab terlalu sibuk....bukan sebab xde masa.....
tapi malas skit kot??...hehehhehehhee..
Alaaaaa....lagipun kat umah sensei ni baru ada streamyx lar.....sebelum ni update kat umah sewa sensei time study......skang ni da balik kpg da......

******
Arini da 5Feb 2011 da.....macam2 yang da berlaku before 5Feb 2011 tau......
+ Adik sensei yang pempuan tu konvo last year....
+sensei da abes blaja selama 5 tahun setengah...
+sensei tgh tggu posting....
+sensei jadi penganggur...
+sensei dapat tau posting mana...
+sensei da ada hobby baru.....

******
Ni citer pasal adik sensei yang pempuan tu konvo diploma dia kat UITM Shah Alam...
3tahun kot dia nak dapatkan diploma....dalam Art n Design...

Peh...lame kot nak tggu adik sensei ni amek segulung diploma....sadis2.....Sensei berpeluh2 kot...hehehehehhe.......tapi xpe...sebab nanti sensei konvo dia plak tggu sensei....huhuhu.
Okla...xnak cakap byk....layan pic mase hari konvo k.....
walaupun da lama....tapi bleh flashback...ngeeeeeeeee~~~~



Ni satu part citer yang berlaku before 5Feb2011......

******
Ni citer pasal sensei abes blaja, tggu posting, menganggur dan bile da dapat posting.....huhuhuhu..
Seronok tu mmg seronok memule abes blaja...sbb kat umah semua ada...sbb tgh cutikan....cuti bulan 11 dan 12....tapi bile semua da balik skolah asmara....eh, asrama masing2.....balik hostel masing....Pergh, busan kot dok umah sowang2......sensei da jadi cam tunggul je....Layan astro (Lagenda Budak Setan Series..best citer ni...)....layan lagi kat PC......ni mase streamyx xde.....cam hidup ni xde yang best....huhuhuhuhu
Then, sensei mulela nak ilangkan busan tu dgn tolong mak sensei menyapu....mengemop....keje yang basic2 je...hehehhhhehe....dapat bakar lemak sensei yg da sekati ni....hahahaahhahha..
Sape cakap wat keje umah tu xpenat...patutla klu mak sensei kemas umah ujung mggu...pas ciap je comfirm pengsan...hhuhuhuhuhu...Mak sensei tidola...hhuhuhuhuhuhu...penat btul...
Bile da masuk bulan januari 2011....sensei mule gelisah...sbb xdapat khabar berita pasal posting lagi....mulela join grup PISMP IPGM....komen sana-sini....nak buat perhimpunan damaila...itula...inila...hahahahhahahahhaha......

Last2, sensei da dapat posting da....mintak Selangor...tapi sensei dapat MELAKA!!!!!!...
kat mana Melaka???....Sensei LUUUUPEEEE~~~
Laaaa...rupe2nye kampung halaman sensei.......hahahhahahhaha...yang BESTnye tu...dapat kat SK Pulai Merlimau Melaka.....DAAAAHsyad!!!!!.....mmg dahsYAAAAAD!!!!!....huhuhuhu..
Kenapa sensei cakap dahsyad???....sbb HANYA 10-20 minit je dari umah sensei....hahahahhhahaha.....
Kewlkan??.....
Sensei akan mula berkhidmat sebagai PENDIDIK pada 7 Febuari 2011....doakan segalanya yang terbaek utk sensei k...hhuhuhuhuh......

******
Ada lagi yang sensei xcerita lagi???.......Owh, pasal hobby baru sensei ea??...nanti2lah...xkan nak citer dalam post yang samakan??.....huhuhuhu..
Nanti sensei akan citer k....Jgn wisaula...insyaAllah , pasni sensei akan selalu update (hampes...dari dulu cakap nak update.....tapi xjugak......hahahhahahhha)....sensei cube semampu yang boleh k......

Sampai sini je k celoteh kali ni......Aduh!!!!..
Aku LUUUUUPEEEE~~~~
ngeee~~~~

Penaja Lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers